SALUTARY AVENUE MANUFACTURING SERVICES SDN BHD

Maklumat perhubungan

Salutary Avenue Group (SA) ialah sebuah organisasi yang berpangkalan di Malaysia yang ditubuhkan pada tahun 1986 dengan ibu pejabatnya di Johor, Malaysia. Kumpulan itu memulakan perniagaannya sebagai sebuah syarikat perdagangan yang mengkhusus dalam pembekalan alat ganti dan peralatan kepada syarikat Kuasa, Minyak dan Gas dan sejak itu telah berkembang termasuk pembuatan, kejuruteraan, pelaburan dan pengurusan projek.

Perniagaan teras

Aktiviti perniagaan SA tertumpu terutamanya pada sektor Penjanaan Tenaga dan Minyak & Gas untuk bidang berikut:

  1. Penyelesaian Rawatan Air memenuhi keperluan mudah alih/kecemasan atau menaik taraf kemudahan semasa untuk memenuhi spesifikasi air produk. Perkhidmatan kami termasuk penyewaan loji rawatan air mudah alih dan penjualan air terawat/diproses untuk dandang atau keperluan air lain.
  2. Reka Bentuk dan Pembuatan Elemen penapis Pengambilan Udara Turbin Gas termasuk reka bentuk & pembinaan, pengubahsuaian, penambahbaikan dan peningkatan Penapis Udara dan Sistem Penapisan untuk Turbin Gas.
  3. Mereka bentuk & membina, memperbaharui, menambah baik dan menaik taraf Sistem Penapisan Pengambilan Udara untuk turbin gas, penjana dan pemampat di pantai dan di luar pesisir.

Sila lawati www.salutaryavenue.com untuk mencari gambaran keseluruhan produk dan perkhidmatan yang ditawarkan oleh Salutary Avenue.

Galeri

Akreditasi dan Pensijilan

Jenis Pensijilan Permohonan Tarikh Dianugerahkan
Pensijilan kepada ISO 9001 oleh Lloyd's register Quality Assurance Ogos 2003

Projek Pelanggan Utama

Negara Pelanggan Nama Projek dan Ringkasan Ruang Kerja tahun
Malaysia Lotte Chemical Titan Reka bentuk, fabrikasi, pembekalan, pemasangan dan pentauliahan sistem penapisan pengambilan udara 2022
Malaysia Exxonmobil Reka bentuk, rekaan bekalan sistem penapisan pengambilan udara 2019